Microdermabraziunea

DIAMONDS ARE A GIRL’S BEST FRIEND…

ACEST FAPT NU ESTE CONTRAZIS NICI DE CELE MAI MODERNE PROCEDURI DE REJUVENARE MINIM INVAZIVA……MICRODERMABRAZIUNEA FIIND UNA DINTRE ELE.

microdermabraziunea_01 CE ESTE MICRODERMABRAZIUNEA:
MICRODERMABRAZIUNEA ESTE O PROCEDURA PRIN CARE, SE INDEPARTEAZA BLAND STRATUL EXTERN, INGROSAT SI NEUNIFORM AL PIELII, CU AJUTORUL UNUI INSTRUMENT MINIM INVAZIV CE ARE UN CAP CU CRISTALE DE DIAMANT

INDICATIILE PROCEDURII:
MICRODERMABRAZIUNEA EXFOLIAZA PIELEA REJUVENIND-O, REDUCE RIDURILE FINE,TRATEAZA ACNEEA RETENTIONALA, IMBUNATATESTE ASPECTUL CICATRICILOR SUPERFICIALE POSTACNEICE, REDUCE VERGETURILE, IMBUNATATESTE ASPECTUL MELASMEI SI AL LENTIGINELOR.

MicrodermabrasionPASII PROCEDURII:
DUPA DEMACHIERE, PEELING ENZIMATIC SI DEGRESARE, EXFOLIEREA SE FACE CU AJUT ORUL UNEI PIESE DE MANA CU CAP DE DIAMANT, SENZATIA ESTE DE USOARA ABRAZIUNE SI SUCCTIUNE- DATORATA VACUUMULUI CE ABSOARBE CELULELE INDEPARTATE.

REZULTATELE SUNT VIZIBILE IMEDIAT, PIELEA ESTE FRUMOASA, CURATA, STRALUCITOARE.

REZULTATELE PROCEDURII:
MICRODERMABRAZIUNEA STIMULEAZA SINTEZA DE COLAGEN, TENUL CAPATAND UN ASPECT INTINERIT. COLAGENUL ESTE O PROTEINA DIN PIELE, CE II CONFERA ASPECTUL NETED SI UNIFORMITATEA, PRODUCTIA ACESTEI PROTEINE SCADE CU VARSTA, PIELEA PIERZINDU-SI LUMINOZITATEA SI FERMITATEA.

2 PROCEDURA ESTE CUNOSCUTA SI SUB DENUMIREA DE “REJUVENAREA DIN PAUZA DE PRANZ”, NEFIIND NECESARA RECUPERAREA. ASPECTUL INTINERIT SE MENTINE O PERIADA MAI LUNGA SAU MAI SCURTA, IN FUNCTIE DE SEVERITATEA AFECTARII INITIALE
SI DE NUMARUL DE TRATAMENTE EFECTUATE. STRATEGIA TERAPEUTICA INCLUDE DOUA SEDINTE DE MICRODERMABRAZIUNE IN PRIMA LUNA, URMATE DE O MICRODERMABRAZIUNE PE LUNA, CA PARTE A PLANULUI DE INTRETINERE.

RISCURILE PROCEDURII:
PROCEDURA ESTE FARA RISCURI, SINGURELE NEPLACERI PUTAND FI O USOARA ROSEATA, UN USOR EDEM, CE DISPAR IN CATEVA ORE SI,IN CEL MAI RAU CAZ, POT APAREA VINATAI CAUZATE DE SUCCTIUNEA CU PRESIUNE INADECVATA; IN CURSUL URMATOARELOR ZILE PUTETI AVEA SENZATIA DE PIELE” PREA MICA”, DATORATA USCACIUNII TRANZITORII.

INGRIJIRE POSTPROCEDURA:
IN ZILELE URMATOARE PROCEDURII, IN AFARA INGRIJIRII DE RUTINA, ESTE NECESARA UTILIZAREA UNEI CRÈME CU FACTOR DE PROTECTIE MINIM 30.

PIELEA DUMNEAVOASTRA ESTE VIE, EXFOLIATI-O SI STIMULATI-O!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *