Despre noi

Eden Asset LibraryMisiunea mea este oferirea de servicii dermatologice individualizate. Urmaresc diagnosticarea si tratarea problemelor pielii luand decizii dedicate, simple, dublate de o pregatire medicala sustinuta.

Pacientii mei de toate varstele, de la copii, la pensionari, beneficiaza de ingrijire de inalta calitate ce combina examinarea atenta cu empatia si sensibilitatea.

Informarea si confortul celor ce imi calca pragul sunt foarte importante, de aceea discut cu pacientii despre boala lor si despre posibilitatile de tratament, astfel incat acestia sa participe, in cunostinta de cauza, la luarea de decizii medicale in ceea ce-i priveste.
De asemenea, sunt convinsa ca, exprimarea tineretii launtrice, aspectul relaxat si luminozitatea pielii, ne confera frumusete de durata si nu aspectul tanar artificial sau “ inghetat”.

Impreuna, cu experienta, rabdare, dedicatie si pasiune vom reda pielii dumneavoastra sanatatea, pentru ca , asa cum spunea Paul Valery, “ Ce este cel mai profund in om, este pielea. ”

Cu respect, Dr. Rusu Mihaela Paula, medic primar dermatovenerolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *